субота, 27. фебруар 2010.

Prva strana Google-a

I tako, dan za danom, mesec za mesecom, sija sunce, pada sneg, pada kiša, oblačno i tmurno, vedro i razgovetno i sajt www.srbijaspace.com se lagano ustoliči na prvoj stranici Google-a.
U konkurenciji više miliona stranica, kada unesete pojam nekretnine dobijate i sajt www.srbijaspace.com na prvoj stranici, već više meseci redovno.
Šta ovaj sjat sa budžetom 0 (nula) dinara ili (nula) eura tako fokusira i tako privlači Google? Odgovor jednostavan, samo dobrovoljni rad u malo slobodnog vremena. Ali, to malo ali je uneto znanje i iskustvo u njegovu izradu i njegovu prihvatljivost kako za posetioce tako i za search mašine.
Počnimo sa nekim statistikama. Recimo, Agencije za nekretnine. U ovom trenutku 348, dakle slovima trista četrdeset osam Agencija ili Agenata ili koga već, to stvarno nije previše proveravano, je ukazalo poverenje da svoje podatke samostalno ostavi na sajtu srbijaspace.
Trenutno ih je na proveri 7.
Sa takvom bazom poverenja zaista ne čudi status ovog sajta. Da ne bude iznenadjenja, to su Agencije sa EX-YU prostora, srpsko, hrvatsko, bošnjačko, crnogorsko govorno područje. Čuveno sh govorno područje.
Nismo ih pitali zašto što ne znači da nećemo, ali hvala za poverenje i putem ovog bloga.
Sva posetioci imaju pravo da besplatno postavljaju oglase.
Po prijavi, svaka Agencija ima mogućnost da besplatno ažurira svoje oglase, postavlja fotografije, menja ih ili briše iz baze.
Takođe, svi ti podaci dostupni su posetiocima koji na taj način stiču u predstavu o relevantnim Agencijama.

2 коментара:

Sinisa је рекао...

Malo je takvih ambicioznih mladih ljudi koji rade za dobrobit gradjana
a da za uslugu ne naplacuju,hvala
nekretnine Beograd

cipele-obuca.com је рекао...

linkove ka vasem sajtu možete postaviti na Besplatni oglasi poslovni adresar imenik online prodaja