среда, 2. мај 2012.

Kako ste došli do nekretnine?

Kako ste došli do nekretnine ili modernije ?


Jedna od sajtova koji ne ide po mišljenje u Brisel, niti u neku od kancelarija stranaka, što onih koje se vode na vlasti niti do onih koje se ne vode da su vlasti ali se uvek pitaju za ponešto, je portal za nekretnine srbijaspace.com.

Možda je i zato jedan od najpopularnijih i nejposećenijih jer njegov sadržaj se kreira malo drugačije nego sadržaju plaćenih portala koji plasiraju vesti od kojih se često ježim i kostrešim.

Elem, na sajtu srbijaspace je neko vreme puštena anketa sa vrlo simpatičnim pitanjem, kako ste došli do nekretnine?

Bez selekcije, bez odabiranja željenih odgovora prikaz rezultata se može videti na sledećoj slici:


Naredni komentar je namenjen iskljjčivo pismenima. Ne onima koji imaju završen bilo koji razred već onima koji razumeju da jabuka neće da odleti u nebo nego na zemlju kada se otkači sa grane.

Dakle, porazna statiastika, koju neće preneti ni Dulićevi, ni Tadićevi, ni Nikolićevi ni Dačićevi, ni Čedini , ni Dinketa muzičara štabovi.

Samo oko 8% stanovništva do nekretnine dolazi kreditom. I to verovatno od tih 8% 99% onih čije plate su preko 700-800 EURa u sigurnim javnim preduzećima.

To je zemlja banana Srbija. Većina stanovništva, radnika, seljaka, studenata može da sanja o svom krovu nad glavom putem kredita. Ako neko ima bolesne tatu, mamu, dedu, babu, ujaka i ujnu bez dece možda i može nečemu da se nada kada oni pomru. Inače, svi oni koji žive pošteno od svog rada, za bedne srpske plate, mogu samo da slušaju ono ispiranje mozga o jefitnim stanovima za 1290 EUR i da svoje mizerne plate potroše već do 20 u mesecu.

To je zemlja Srbija, svidelo se to vama ili ne. Samo revolucija može da otera lopove u zatvor ili da ih natera van zemlje. Ipka, ne brinite, revolucije u zemlji Srbiji se neće više dogadjati jer to više ne odgovara našim vlasnicima sa zapada.






Нема коментара: